OPINIE

Najlepszy zespół muzyczny pod słońcem!!! Wesele mega mega udane i to dzieki wlasnie tej orkiestrze...;)) Goscie bawili sie do białego rana !!!! Dziekujemy jeszcze raz bardzoo mocno!!!! Jestescie mega super ❤️❤️❤️
Dodano: 2018-10-16
milena i przemek (napisa³)
Jesteście rewelacyjni !!!! :) Dziękujemy za extra zabawe ;D pozdrawiamy ;)
Dodano: 2018-09-10
Dawid (napisa³)
Dziekujemy za super zabawe dzieki waszej muzyce i fotobudce, daliscie czasu :) nie moglismy lepiej trafic :) Dziękujemy bardzo !!!
Dodano: 2018-09-10
‎Daria K (napisa³)
SUPER ZESPÓŁ , SUPER MUZYKA DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ ZABAWĘ POLECAMY GORĄCO WSZYSTKIM !!!
Dodano: 2018-09-10
Dariusz (napisa³)
Zespół spisał się na medal ;-) Pełen profesjonalizm :-O Goście tańczyli do rana, miło było zobaczyć pełny parkiet do ostatniego utworu ;-) Polecamy w 100 %!!!!!!
Dodano: 2018-09-10
Martyna Mazurczyk (napisa³)
Bardzo polecam zespół Duet-Max. Bardzo kreatywny zespół, super zabawy, super repertuar. Nic tylko polecać dalej ! ;) P.S. Zorba najlepsza ;)
Dodano: 2018-09-10
Sylwester Jański (napisa³)
Bardzo serdecznie polecamy zespół Due-Max. Grali na naszym weselu, oraz zabawiali gości różnymi bardzo ciekawymi zabawami. Bardzo kreatywny zespół,wspaniały szybki kontakt . Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę. I jeszcze raz: POLECAMY POLECAMY POLECAMY !!!!
Dodano: 2018-09-10
Paulina Fijołek (napisa³)
Zespół naprawdę godny polecenia! Dzięki Wam nasze wesele jest i będzie rozpamiętywane bardzo długo :) Świetnie zabawy, pełne śmiechu ale bez niepotrzebnych seksualnych podtekstów :) Biesiada przy stołach, bardzo dobrze dobrane piosenki. Dziękujemy, że byliście z nami! 25.06.2016
Dodano: 2016-08-21
Gosia i Marcin (napisa³)
Weseleee!!!! HEJ!!!!!Dziękujemy za roztańczony, rozśpiewany, roześmiany i rozbawiony ten najważniejszy w naszym życiu wieczór jak i noc. Wszyscy Goście zadowoleni z oprawy muzycznej oraz z zabaw jakie zostały zorganizowane. Polecamy w 100 a nawet 200%. Jesteście super. Jeszcze raz gorąco polecamy.
Dodano: 2016-05-02
Sylwia i Mariusz (napisa³)
Serdecznie dziękujemy za wyśmienitą oprawę muzyczną wesela:) Ten dzień z Wami był fantastyczny. Goście bawili się cudownie zarówno przy piosenkach, jak i przy oryginalnych, pełnych energii zabawach:) skład zespołu prezentował się świetnie i bardzo profesjonalnie. Repertuar został doskonale dobrany do uczestników wesela, bawili się dosłownie wszyscy od najmłodszego do najstarszego. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za współpracę, gorąco wszystkim polecamy wybór tego doskonałego zespołu:)Jesteście SUPER!!! ;* pozdrawiamy Dominika i Łukasz:)
Dodano: 2015-10-09
Dominika i Łukasz :) (napisa³)
Zespół Duet-Max jest w 100% super profesjonalny.Głosy wokalistów są profesjonalne. Zabawy unikatowe nie skopiowane od innych zespołów. Wszyscy nasi goście bawili się super ( rozruszali największych sztywniaków). W każdej sprawie ugodowi jak my chcieliśmy tak oni się dostosowali, nie było sprzeciwu. Naprawdę zespół w 100% godny polecenia. Magda i Wojtek 22.08.2015r.
Dodano: 2015-09-05
Magda i Wojtek (napisa³)
Dziękujemy za świetna zabawę. Zespół jest fenomenalny, rozbawił nam gości, zabawy również mają świetne. Prawdziwi profesjonaliści, dobrali muzykę tak aby i modzi szaleli i starsi. polecamy ich gorąco. Pozdrawiamy wesele z 15,15 sierpnia 2015r.
Dodano: 2015-08-30
Renata i Kamil (napisa³)
Świetny repertuar, super zabawy i widoczna pasja do tego co robią. W 100% polecamy DUET-MAX wszystkim szukającym zespołu na wesele! My, jak i nasi goście jesteśmy bardzo zadowoleni z zespołu DUET-MAX. Dziękujemy za świetnie poprowadzoną imprezę, mamy nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy :) Kasia i Piotrek 08.08.2015
Dodano: 2015-08-18
Kasia i Piotrek (napisa³)
Bardzo serdecznie dziekujemy za wspaniala zabawe. Lepiej byc nie moglo. A dla tych ktorzy jeszcze zastanawiaja sie nad wyborem zespolu, naprawde szczerze polecam !!! Duet-max,:) swietna zabawa gwarantowana :))))
Dodano: 2015-07-31
Iga i Michał (napisa³)
Gwarantowana świetna zabawa do białego rana, super repertuar, energiczna wokalistka, która rozkręca zabawę, goście weselni bardzo zadowoleni, profesjonalne podejście, fajne pomysły na zabawy. Gorąco polecamy :)
Dodano: 2015-07-26
Basia i Paweł (napisa³)
Nasze wesele było cudowne dzieki zespołowi duet max, jesteśmy pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i humoru jakie zadundował nam zespół !!!!! :) Głos wokalistki jest perfekcyjny :). Wszyscy goście bawili się wyśmienicie !:) Bardzo dziękujemy zespołowi bo dzięki wam nasze wesele było cudowne !!!!!!!!!!! Pozdrawiamy Rafał i Weronika :)
Dodano: 2015-07-06
Weronika i Rafał (napisa³)
Super... super... i jeszcze raz super :) Daliście czadu. Wasz profesjonalizm i głos wokalistki "Cleo" powalił wszystkich ;) Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę i wszystkim gorąco polecamy zespół Duet-max bo naprawdę warto !!! :) 06.06.2015
Dodano: 2015-06-08
Ela i Daniel (napisa³)
Dziękujemy za wspaniale zagrane i poprowadzone wesele. Goście bardzo zadowoleni i to dla nas najważniejsze, zabawy świetne, repertuar dobrany idealnie pod ludzi bawiących się na sali, cóż pisać więcej wybór okazał się strzałem w dziesiątkę :) SERDECZNIE POLECAMY !!! Pozdrawiamy
Dodano: 2014-10-23
Ania i Łukasz (napisa³)
Najlepszy zespół jaki moglibyście sobie wybrać! Super prowadzili całe wesele, goście byli bardzo zadowoleni. Dziękujemy jeszcze raz:))
Dodano: 2014-09-16
Klaudia i Andrzej (napisa³)
Rewelacyjny zespół, ludzie z pasją i ogromnym talentem zarówno muzycznym jak i wodzirejskim. Goście weszli na salę a zespół od razu wiedział jaki dobrać repertuar!!! Jeśli ktoś wchodzi na tą stronę bo szuka zespołu to w 100% polecamy gorąco. My Para Młoda dziękujemy bardzo za zabawianie gości. Jeszcze raz gorąco polecamy. Monika i Andrzej 30.08.2014 r.
Dodano: 2014-09-01
Monika i Andrzej (napisa³)
super zespol i bardzo pozytywni ludzie!zabawa przednia z tym zespolem goraco polecamy
Dodano: 2014-08-19
Michal i Anna (napisa³)
Wspaniała oprawa muzyczna,repertuar dobrany idealnie zarówno dla młodszych jak i starszych gości,dla Nas zespół idealny, godny polecenia na każdą imprezę:) Jeszcze raz dziękujemy za wpaniałą zabawę,i gorąco polecamy,bo naprawde warto.
Dodano: 2014-08-15
Justyna i Dariusz Bialik (napisa³)
Dziękujemy bardzo zespołowi DUET MAX za wspaniałą zabawę. Goście weselni byli zachwyceni Wami. Wspaniały repertuar, przez dwa dni zabawy z Wami nie powtórzył się ani jeden utwór. Jesteście rewelacyjni i godni polecenia, a My obiecujemy, ze będziemy Was polecać i mamy nadzieję, ze spotkamy się jeszcze na nie jednej podobnej imprezie. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy, Paweł i Agnieszka 28.06.2014
Dodano: 2014-08-11
Paweł i Agnieszka Dziura (napisa³)
Naprawdę dobry zespół muzyczny,świetny repertuar,świetna oprawa muzyczna na każdą okazję polecamy zespół DUET MAX
Dodano: 2014-08-06
Katarzyna i Marcin Stefanik (napisa³)
tak naprawdę nie ma słów,które mogły by opisać ten zespół - dla nas i dla naszych gości to było mistrzostwo świata :) cudowni ludzie - kreatywni, zabawni i do tego mają cudowny repertuar :):) no i pięknie śpiewają :):):) KAŻDY był pod wrażeniem - rozdaliśmy parę wizytówek :D:D:D jeżeli ktoś szuka zespołu, który rozkręca weselicho na maxa to trafiliście idealnie :) to było dla mnie - moje wymarzone wesele :D:D:D za taki zespół zapłaciłabym każdą cenę :) - są genialni !!!!!!!!!! i do tego bardzo profesjonalni i sympatyczni :):):):) to był strzał w DZIESIĄTKĘ :):):) dziękujemy wam za to,że byliście razem z nami w ten wyjątkowy dzień, bo sprawiliście, że stał się jeszcze lepszy :):):) GORĄCO POLECAM :):):):):) - gwarantuję wam, że lepszego nie znajdziecie :):):)
Dodano: 2014-05-07
Dorota i Leszek Nowotny (napisa³)
Z Naszej strony jak najbardziej pozytywne emocje po weselu. Zespół godny polecenia. Bawiliśmy się świetnie, my Młodzi jak i goście. Pozwolę sobie zacytować: wujek Zenon: "Klawo jak cholewa", i Pan Sławek : "very good". Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy. :)
Dodano: 2014-05-06
Patrycja i Jarosław (napisa³)
Bardzo dziękujemy !!! Kapela pierwsza klasa, goście bawili się wyśmienicie :) Pozdrawiamy
Dodano: 2014-05-02
Adrian i Bożenka (napisa³)
Wesele super poprowadzone, Świetne głosy i fajnie dobierane różne piosenki i dla starszych i dla młodych. Jedynym minusem co mi osobiście się nie podobały tańce seksualne pary która złapała welon i muchę. Goście się super wybawili i miałam wiele opinii że było to najlepsze wesele na jakim byli.
Dodano: 2013-11-21
Katarzyna (napisa³)
Udane wesele zależy przede wszystkim od dobrze wybranego zespołu muzycznego. Wybór zespołu "Duet-max" okazał się strzałem w dziesiątkę! Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować Państwu za wspaniałą oprawę muzyczną w tym najważniejszym i najpiękniejszym dla Nas dniu! Szczerze mówiąc brakuje Nam słów, aby opisać to jak bardzo jesteśmy zadowoleni... z resztą nie tylko my- goście również. Z czystym sumieniem będziemy Was polecać znajomym! Jeszcze raz bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy :) Pozdrawiamy!Bardzo Serdecznie Monika i Mariusz:) Wojciechowscy
Dodano: 2013-11-19
Monika i Mariusz (napisa³)
Polecamy. Zespół spełnił wszystkie nasze prośby oraz oczekiwania i zadbał o wspaniałą atmosferę. Najlepszą rekomendacją są goście weselni, którzy nie chcieli opuścić parkietu po prawie 14 godzinnej zabawie. Dziękujemy i mamy nadzieje do zobaczenia. 31.08.2013
Dodano: 2013-10-18
Agnieszka i Dominik (napisa³)
Zabawa z wami była wspaniała. Goście byli zachwyceni, my również. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś będziemy mieć przyjemność bawić się z Wami :) 12.10.2013
Dodano: 2013-10-16
Patrycja i Paweł (napisa³)
Polecam w 1000% Zespól trójki niesamowitych ludzi z pasją, werwą i zapałem. Byli jak kolejny prezent na naszym ślubie! Cudowna zabawa i wszyscy goście na parkiecie. NIE WYOBRAŻAMY SOBIE WESELA bez Judyty, Michała i Ryśka:) Szczerze polecamy i serdecznie pozdrawiamy !
Dodano: 2013-09-24
Gosia i Marcel (napisa³)
Jesteście zaje***ści:) polecamy Was w 1000% na wszystkie imprezy, wymiatacie, goście z naszego wesela są pod wrażeniem:) Pozdrawiamy:)
Dodano: 2013-09-16
Magda i Jacek Polakowie:) (napisa³)
Wspaniały zespól, cala sala tańczyła... :) żaden z gości nie siedział przy stole :) dziękujemy :) i gorąco polecamy :)
Dodano: 2013-07-30
Monika i Sebastian Janocha (napisa³)
Bawilam sie przy tym zespole dwa razy jestem bardzo zadowolona z obydwu wesel a to dzieki zespolowi i niech mowi kto co chce zespol to podstawa calej imprezy dlatego nie pozalujecie jesli wybierzecie ten zespol przy ich muzyce nie da sie siedziec za stolem goraco polecam i pozdrawiam.Beata i Darek,Pozdrowienia dla zespolu i do zobaczenia znow.
Dodano: 2013-06-19
Beata (napisa³)
Dziękujemy, że byliście z nami w tak ważnym dla nas dniu i sprawiliście, że mieliśmy najpiekniejsze wesele jakie sobie można wymarzyć. Nasi goście byli zachwyceni. Zarówno młodsi jak i starsi, bo przecież dla każdego znajdziecie coś dobrego:) Serdeczne pozdrowienia.
Dodano: 2012-12-12
Kasia&Krzyś 25.08.2012 (napisa³)
Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego zespołu!! Zarówno my, jak i goście weselni, bawiliśmy się ZNAKOMICIE! Serdecznie wszystkim polecamy duet-max, nie pożałujecie ;) Dziękujemy, że byliście z Nami 15.08, pozdrawiamy ;)
Dodano: 2012-12-06
Marta & Szymon (napisa³)
Wspaniały zespół,wspaniały wokal.Ciężko usiedzieć za stołem gdy gracie.To dzięki Wam nasze wesele będziemy pamiętać do końca życia i bardzo często i mile wspominać.Nie ma na świecie lepszego zespołu od Was!!!:) Dzięki za wszystko...nie da się opisać słowami naszego zadowolenia!!!
Dodano: 2012-11-12
Magda i Łukasz (napisa³)
Super zespół zabawa była przednia gorąco polecamy!!!Pozdrawiamy:)
Dodano: 2012-10-31
Mateusz i Joanna (napisa³)
Zespół pierwsza klasa:) Wart polecenia, zabawa była wspaniała dla młodych i starszych, goście weselni byli bardzo zadowoleni i my oczywiście również. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy!!:)
Dodano: 2012-10-25
Ewelina i Mateusz ;) (napisa³)
Jeśli chcecie mieć na prawdę udaną zabawę w ten wyjątkowy dzień to tylko z zespołem DUET MAX. Dlaczego? - wprowadzają świetną atmosferę od początku imprezy do samego końca - potrafią rozbawić gości - umieją wydobyć z instrumentów niesamowite dźwięki - świetnie śpiewają i są bardzo zgranym zespołem - mają suuuuper repertuar, od starych piosenek po najnowsze, polskie, zagraniczne, wolne, szybkie - wszystkie! Każdy znajdzie coś dla siebie - są bardzo sympatyczni, zawsze uśmiechnięci (a to bardzo ważne) - przeprowadzają przezabawne konkursy itp. Można tak wymieniać i wymieniać, ale najlepiej jak przekonacie się o tym wszystkim sami. Polecamy!!! Satysfakcja gwarantowana ;)
Dodano: 2012-09-06
Ela i Mariusz (napisa³)
Podziękowania dla zespołu ze świetną oprawe muzyczną i za świetne zabawy które rozbawiały do łez:) .Goście byli bardzo zadowoleni nie chcieli schodzić z parkietu . Z CAŁEGO SERCA POLECAMY GORĄCO !!! :)
Dodano: 2012-08-28
Karolina i Damian (napisa³)
Dziękujemy całemu przesympatycznemu zespołowi Duet-Max za wspaniałą oprawę muzyczną na naszym weselu (11.08.2012). Przy Waszej muzyce wszyscy goście się bawili, zostawiając za sobą puste miejsca przy stolikach. Jeszcze nigdzie nie spotkaliśmy się, aby każdy stolik był pusty, a wszyscy goście na parkiecie przy wspólnej zabawie. Zabawy przez Was zorganizowane rozbawiły wszystkich do łez. Bardzo serdecznie dziękujemy i polecamy każdemu zespół Duet-Max. Każdy kto zastanawia się czy wybrać właśnie ich, niech bierze telefon i dzwoni póki są wolne terminy, rozbawią każde wesele! Po prostu brakuje nam słów, aby wyrazić nasze zadowolenie ze wspaniałej imprezy jaką nam zapewniliście. DZIĘKUJEMY I POZDRAWIAMY!! Basia i Darek.
Dodano: 2012-08-13
Basia i Darek (napisa³)
Witamy serdecznie! Zespół "Duet-Max" grał u nas na weselu w dniu 30.06.2012. Dziękujemy pięknie za super zabawę. Jesteście rewelacyjni.Słyszeliśmy od gości weselnych (zarowno polskich jak i zagranicznych) same pozytywne opinie na wasz temat. Wszyscy byli Wami zachwyceni. Będziemy was gorąco polecać naszym znajomym.Pozdrawiamy serdeznie cały zespól:)P.S.- zespol nadaje sie doskonale do slubow miedzynarodowych, POLECAMY!:)
Dodano: 2012-08-06
Gosia&Egis (napisa³)
Wielkie Podziękowania dla Zespołu za wspaniałą zabawę do białego rana. Polecamy każdemu w 100%. Gorąco ściskamy :)
Dodano: 2012-08-06
Aneta i Damian (napisa³)
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę do białego rana 07.07.2012 A dla osób czytających opinie tego zespołu,z czystym sumieniem POLECAM:)
Dodano: 2012-08-02
Kasia i Sebastian (napisa³)
Z czystym sumieniem polecamy zespół DuetMax. Na naszym weselu grali rewelacyjnie. Goście pogubili buty :) Repertuar którego oczekiwalismy. Akordeon, gitara, zabawy dla gości, sprzęt i nagłośnienie z wysokiej półki. Polecamy tu i polecac bedziemy znajomym.
Dodano: 2012-07-02
Joanna&Michal (napisa³)
czy moglibyscie wrzucic wiecej kawałkow ze swojego repertuaru oraz wiecej filmików z wesela???dzieki z góry:) pozdrowienia dla zespołu
Dodano: 2012-02-29
kajak (napisa³)
Thanks for sahring. Always good to find a real expert.
Dodano: 2011-12-14
lqWuKzvvHw (napisa³)
Trochę spóźnione ale ze szczerego serca.... 03.09.2011r. Wesele udane dzięki m.in. wam. :) muzyka super :) pozdrawiamy :)
Dodano: 2011-12-10
Magdalena i Grzesiek (napisa³)
Udane wesele zależy przede wszystkim od dobrze wybranego zespołu muzycznego. Wybór zespołu "Duet-max" okazał się strzałem w dziesiątkę! Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować Państwu za wspaniałą oprawę muzyczną w tym najważniejszym i najpiękniejszym dla Nas dniu! Szczerze mówiąc brakuje Nam słów, aby opisać to jak bardzo jesteśmy zadowoleni... z resztą nie tylko my- goście również. Z czystym sumieniem będziemy Was polecać znajomym! Jeszcze raz bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy :) Pozdrawiamy!
Dodano: 2011-09-26
Żaneta & Łukasz 04.06.2011 (napisa³)
zespół rewelacja, wszyscy byli zachwyceni.Gorąco polecamy!! Dziękujemy bardzo za wspaniała zabawę;))) Pozdrawiamy
Dodano: 2011-09-19
Patrycja i Przemek (napisa³)
wierzcie zabawa na 100%. polecam...!!!!
Dodano: 2011-09-17
kasia i marcin (napisa³)
Wspaniały zespól godny polecenia , goście bardzo zadowoleni z zabawy :D Bardzo dziękujemy za Wspaniałe wesele i Pozdrawiamy
Dodano: 2011-09-12
Kasia i Marek (napisa³)
Bardzo dziękujemy za świetne wesele bo dobry zespół to podstawa a zespół DUET MAX to najlepszy zespół z jakim mieliśmy okazję się bawić, super profesjonalne podejście do sprawy, świetne nagłośnienie, idealnie dobrany repertuar, super wokal, super ... super ... super ... super .... 100% gości zadowolonych i wybawionych do samego końca wesela, wszyscy zachwyceni zespołem ... Dziękujemy z całego serca i zapewniamy ze jeszcze się spotkamy na podobnych imprezach. Z czystym sumieniem możemy polecić zespół DUET MAX Dziękujemy i pozdrawiamy, Przemek & Angela 20.08.2011
Dodano: 2011-09-10
Przemek i Angela Socha (napisa³)
wspaniały i rewelacyjny zespół. Goście weselni byli bardzo zadowoleni zespół warty polecenia.
Dodano: 2011-09-07
Mariola i Przemek (napisa³)
Wspaniały energiczny i utalentowany zespół gdzie Goście weselnie Byli bardzo zadowoleni. Muzyka dobrana idealnie.Wokalistka świetny głos. GORĄCO POLECAM :)
Dodano: 2011-08-13
Paweł i Martynka (napisa³)
Super zabawa! - można buty pogubić :) Polecam
Dodano: 2011-08-10
Adrian (napisa³)



Nick / Imię:    
Treść:    
Podaj wynik: 5+10    
Dodaj swoje zdjęcie:    
  

© Copyright 2010 - 2019. Wszelkie prawa zastrze¿one.
www.duet-max.pl
Hosting